Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 18 июня 2015 г.

Модуль 11 Рефлексія

На цьому завершальному модулі я завершила оформлення своєї вікі-сторінки, доповнила її гіперпосиланнями. Також я мала змогу ознайомитися з портфоліо колег та прокоментувати їх роботу. Хочеться подякувати своїм тренерам, які допомагали працювати над портфоліо та завдяки яким я дізналася багато нового. Тренінг був дуже цікавим та змістовним. Всім раджу його пройти!

среда, 17 июня 2015 г.

Модуль 10 Рефлексія

На цьому занятті я ознайомилась з поняттям "вчитель-фасилітатор". Зробила аналіз, що саме мені необхідно зробити, щоб наблизитись до позиції фасилітатора. Я заврешила роботу з планом, доповнила його посиланнями на активні елементи оцінювання та роботи. Виклала всю необхідну інформацію до свого блогу.

Модуль 9 Рефлексія



Сьогодні ми обговорювали як допомогти учням стати самоспрямованими в навчанні. Ми розглядали різні типи сприйняття та проаналізували шляхи здійснення диференціації навчання учнів. Я створила власну форму оцінювання учнів, а також вихідне тестування, яке буде проводитись наприкінці теми. Доповнила план вивчення теми, дописавши завдання для учнів з різним рівнем навчання. Заняття було дуже цікавим та корисним. Я закріпила вміння створювати онлайн-тестування. 

вторник, 16 июня 2015 г.

Модуль 8 Рефлексія



На цьому занятті я ознайомилась з різними формами та інструментами оцінювання. Після вивчення прикладів я створила власну форму самооцінювання презентації учнів. Також на педраді ми обговорили, які проблеми можуть виникати при самооцінюванні учнів та як знаходити вихід з цих ситуацій. Після цього я доповнила свій план вивчення теми. Я вважаю, що самооцінка - це дуже важливий інструмент в навчальному процесі. 




понедельник, 15 июня 2015 г.

Модуль 7 Рефлексія

На цьому занятті я проаналізувала, як саме можна використати Інтернет у навчальному процесі. Також я створила та опублікувала приклад учнівської презентації.  Після цього я переглянула та скорегувала свій план вивчення теми. Цей модуль буде корисним під час використання на практиці. Мені сподобалось опрацювати той матеріал, що будуть опрацьовувати учні та на власному досвіді спробувати виконати учнівське завдання. Тепер мені буде значно легше зрозуміти учнів та проблеми, з якими вони будуть стикатися. 



Модуль 6 Рефлексія

Цей модуль був присвячений вивченню спілкуванню та співробітництву в Інтернеті. Перш за все я ознайомилась та обговорила з колегами правила безпеки користування в Інтернеті. Склала приблизний план використання Інтернету для спілкування та співпраці (обговорення, корекції завдань проекту. Після набутих знань я переглянула свій план вивчення теми та доповнила його. Навички набуті на цьому занятті дадуть можливість дітям та вчителям вільно спілкуватися в режимі онлайн. Це дуже актуально та просто.


пятница, 12 июня 2015 г.

Модуль 5 Рефлексія

На цьому занятті я розглядала як Інтернет допомагає у навчанні. Ознайомилась з питанням авторського права у мережі Інтернет та правил правомірного використання робіт в освітніх проектах. Поширила знання щодо створення списків використаних джерел. Наприкінці заняття я поповнила План вивчення теми та внесла до нього відповідні зміни, а також запланувала, як вони будуть використовувати інструменти Інтернету для співпраці та комунікації в проектах. Це заняття було дуже корисним та змістовним для подальшої роботи адже використання Інтернету є дуже поширеним у пошуковій роботі учнів.